Wie ben ik

Hey! Ik ben Anna.

Ik ben een Haarlemse, reislustig, sportief en creatief. Maar daarnaast een ontwerpster die veel passie heeft voor het bedenken van concepten en het creëren van effectieve designs. Met mijn ontwerpen wil ik mensen prikkelen en verrassen, maar tegelijkertijd moet het ook een goede gebruikerservaring bieden.

Bij de opleiding grafische vormgeving op het Mediacollege in Amsterdam heb ik veel geleerd over kleur- en typografie gebruik, het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en websites en tijdens verschillende stages het creatieve werkveld ontdekt. Na mijn grafische opleiding wilde ik mij verder ontwikkelen op het gebied van digitale producten en de belevingen hiervan. Tijdens mijn bachelor Communicatie, Multimedia & Design aan de Hanzehogeschool in Groningen maakte ik kennis met onderzoekstechnieken, de psychologie achter (digitale) ontwerpen en heb ik in diverse projecten gewerkt aan ultieme gebruikerservaringen. 

Ik ben altijd nieuwsgierig en zoekende naar nieuwe uitdagingen en met de nodige kennis en enthousiasme help ik je graag met de perfecte oplossing voor jouw designvraagstuk. Geïnteresseerd in een samenwerking? Of ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact op met mij of download mijn CV.

Mail naar info@annabruin.nl of bel/app naar 06 20 28 74 22